The Quest of Oblivious

Om Nosferatu Deathblade

Hvad der skete med Nosferatu Deathblade Skrevet af K.A. Flake Bogen her er skrevet i et forsøg på at give et mere objektivt billede af både Nosferatu Deathblade og Iankas the Red. Alle kender den officielle historie: ”Iankas the Red sloges tappert mod Nosferatu deathblade, der tragisk nok kastede en forbandelse mod vore helt. Iankas the Red blev 200 år ældre, men sloges ridderligt og med modigt hjerte mod den dødsensfarlige vampyr, hvis ultimative mål var at opnå total magt over alle ved at blive den stærkeste kriger, verden nogensinde havde set. Iankas the Red gennemborede Nosferatu Deathblade’s hjerte, og omgivelserne omkring dem blev oversvømmet af mørkerøde farver. Deathblade faldt til jorden fuldstændig skjulet af blodets strømmen, og Iankas gik derfra.”

Ingen tvivl om at det var en fantastisk dag, men den officielle forklaring om, at han er fortid holder på ingen måde vande. En ganske fundamental årsag beviser denne påstand: der blev aldrig fundet noget lig. Der gik flere dage, hvor man endelig fandt en ligkrop ligesom Deathblade’s – dog uden hoved. Brystet og hjertet var skåret i stykker, men liget ar på ingen måde smurt ind i blodet – noget det ville have været, hvis det var Deathblade – hvis Deathblade’s hud var kulsort, men denne krop var kridhvid og havde ikke skyggen af blod på sig. Desuden kom der aldrig en forklaring på, at han pludselig også manglede sit hoved. Derudover tyder kropsbygningen i højere grad på at have været en half-elf, men rådet kunne endelig afslutte sagen, der var både tids- og resursekrævende. Afsluttet blev den, men sagen bør genåbnes, da slutningen på ingen måde hænger sammen. Er du skeptiker ligesom jeg, bør du læse denne bog og lade dig overbevise. Nosferatu Deathblade er stadig derude, men hvor? Det ved ingen…

View
Dommen over Timothy og Metzo Skinbag

Timothy Skinbag og Metzo Skinbag dømmes til døden for mordet på rådsmedlemmet Ellnor Dragonsbane.

Motiv: Røveri med mord til følge.

Beviser på deres skyld: besiddelse af Ellnor’s læderpung, morderen bar Timothy Skinbag’s sko, mordet blev begået med Timothy og Metzo Skinbag’s økse, fodsporene fra mordstedet ledte til Timothy og Metzo Skinbag’s bolig.

Underskrevet: Gorgol hooveburg og Tinto Brass.

Borgmesterens underskrift: Belkul Woodsoul.

View
Brevet til Muck

Muck – selv om katastrofen har ramt os, hule 87 er væk og Quonan Coster er død, vil angrebet blive gennemført alligevel – endda før du aner. Ringen kan du sælge, da den skulle give en god slat, og er uden reel betydning. Borgmesteren i Oblivious er døende, troldmandens krystal er væk, og snart står også de for tur. Erosia, du fik krystallen og ringen af, er ved at etablere en hær, men for at have styrker nok, skal kloakken i Ravenstone først åbnes.

Efter ”Glass Eye” har fået krystallen, er han blevet mindre aktiv i organisationen. Vi frygter, han ønsker at gå veje, vi ikke ønsker. I fortvivlelse forsøger vi at lægge politisk pres på ham, men mod hans nye magiske kræfter kan måske ingen stille noget op. For at stoppe ”Glass Eye”, har vi bedt om hjælp fra vores gamle allierede Chimerion, der har taget imod vores hånd. Lion er draget mod Ravenstone for at forhandle. Måske vil hun og nogle soldater fra Chimerion hjælpe os mod Ravenstone ligesom de brændte Broowingshell af.

Efter Dr Blitzmann forlod hule 87 kort før vi mistede den fuldstændig, er også han blevet mindre aktiv. Han er blevet kontaktet, men det lader til, han var mere interesseret i råstoffer end at bidrage til organisationen. Hvad der skal ske med ham nu er endnu uvist, da der er nok at tage fat på, men eftersom han er højt begavet, har de bedste resultater fra forskning samt ufattelige mængder resurser, vil han uden tvivl være en reel trussel som fjende.

Svar så snart du læser dette.

Underskrevet Panroar the Silent Savior.

View
Ala-Kazam's brev

Samando, Enoch, Dr Blitzmann, Draval og Alech Jeg takker jer for jeres hårde arbejde med at finde ringen og krystallen. Det skal understreges, at krystallen har topprioritet i denne sammenhæng, og skulle det lykkedes jer at finde ringen, så drag endelig ikke tilbage før I også har fundet krystallen! Det er lykkedes mig gennem avancerede besværgelser at stabilisere borgmesterens tilstand, men den forbliver kritisk. For at gøre ondt værre har jeg dårlige nyheder: Vores trofaste Lord Elderkin drog med en beskeden hær mod byen Ravenstone i håb om hjælp. Ravenstone er en gammel allieret, som står os i gæld. For noget tid siden, før I drog af sted, skrev han, at han var på sporet af noget, men ingen har set hverken ham eller hæren siden. Vi har grunde til at tro, at han stadig befinder sig et sted i Ravenstone. Jeg beder jer på mine knæ – drag til Ravenstone og find ham!

Ala-Kazam.

View
Under billeder/malerier

”Longbeard – Ravenstones hellige beskytter, der forseglede kloakken og reddede byen i år 460 fra udslettelse. Londbeard forbliver til dags dato Ravenstones største og mest omtalte helt.”

“Norster Lifereader – Trofast rådsmedlem gennem fem år. Var sammen med Iankas the red hovedårsagen til Nosferatu Deathblades fald. Er i dag et af de mest respekterede rådsmedlemmer og borgmester Belkul Woodsouls højre hånd. Modtog en unik potion af byen, der gjorde ham resistent overfor fjendtlig magi, som tak for sine bedrifter mod Nosferatu Deathblade.”

View
Wanted posters

Ved siden af den knastørre, mørkebrun og fedtede trædør hænger to håndlavede plakater. På den ene ses en grov fantomtegning af Dr Blitzmann, Ulrich og Draval. Under tegningen står “Skal straffes for mordet på den store Quonan Coster. De er til fare for byens ve og vel, og en klækkelig dusør på 1000 guld udloves for hver af de tres hoveder. Tip om hvor de er eller andre brugbare oplysninger belønnes ud fra oplysningernes værdi. Kontakt os straks.”

På den anden plakat ses endnu en tegning af en langskægget høj mand med lange tynde fingre og vorter overalt i ansigtet. Under tegningen står “Til gene for samfundet. Prisen på hans hoved: 2000 guld. Oplysninger om hans færden belønnes efter oplysningens brugbarhed.”

View
Arkivet i Panroar's hule

Reolerne har hver deres overskrift – alle indskrevet med skinnende messingbogstaver, der lyser det dunkle rum op, hvis eneste lyskilde ellers er den gamle mands olielampe. Reolernes overskrifter ses her: ”observatørers iagttagelser”, ”resultater fra forskning i genmanipulation”, ”notater under møder”, ”reglement” og ”Udenrigspolitik”.

Observatørers iagttagelser: Ingen af de 10 spurgte minearbejdere er tilfredse med det nye arbejdsværktøj. De påstår, at skaftets struktur sender stød fra hakkens hoved op i hænderne. Undersøgelser bekræfter ikke dette, men observationerne vil alligevel blive sendt videre.

Der klages over den hårde tone i smedjen, men tidligere undersøgelser dokumenterer, at en hård tone sætter produktionen i vejret. Der vil derfor intet blive gjort.

Resultater fra forskning i genmanipulation: Umbrella-projektet har givet gode resultater. På ganske få sekunder er det nu muligt at øge en organismes fysiske styrke med 750%. Det er dog stadig ikke lykkedes gennem kemiske indgreb at opnå kontrol over organismes tankevirksomhed. Det anbefales derfor kraftigt stadig at gøre brug af mindst én chanter ved denne form for behandling, da al selvkontrol forsvinder i takt med musklernes udvikling.

The project of selfcontrol er sat i gang, men allerede efter to måneders forskning er det tydeligt, at projektet som helhed vil falde til jorden: Det er ikke muligt gennem kemi at styrke et organismes muskulatur med over 100% uden tab på mindst 70% af al selvkontrol. Om Projektet i det lange løb alligevel vil bære frugt, vil vise sig.

Project survival of the fittest sættes hermed i gang. Elektriske burer med titaniumgitre er blevet sat op, hvor resultaterne fra diverse eksperimenter vil mødes. Dermed opnås et konkret billede af, hvilke forsøg opnår de bedste resultater og giver den stærkeste kriger.

Notater under møder: Uro. Quonan Coster er rystet efter et mystisk angreb i en af hans grotter fra fire mærkværdige krigere. Samtidig har Panroar the Silent Savior mistet en god officer, der bevogtede hulens indgang. Efter længere diskussion er man nået til enighed om at fortsætte planen mod Ravenstone. Dagens kodeord: Ravenstone is ours.

Under protester fra Dr. Blitzmann blev det vedtaget, at fratage ham adgang til mine 2, arkivet og de forbandedes krystaller. Denne ændring vil fremme magtens tredeling, da Dr. Blitzmann modtager over 80% af al udvundet malm samt formularer og rapporter for de bedste forskningsresultater.

Ordenen er stiftet i ønsket om et organiseret samarbejde mellem Quonan Coster, Panroar the Silent Savior og Dr. Blitzmann. Under møderne vil blive diskuteret, hvordan et angreb på Ravenstone bør organiseres. Derudover vil der blive skabt kontakt til Alkain, som Quonan Coster gennem sin anden organisation allerede har kontakt til.

Reglement: Det er hermed lovpligtigt at have sin identifikationspapirer på sig altid. Skulle en overordnet eller en autoritær inden for kontrol ønske at se en hvilken som helst persons papirer med undtagelse af Quonan Coster og Panroar the Silent Savior, vil protester bliver straffet med døden.

Det er hermed ikke længere lovligt at stille spørgsmål. Hverken fra en overordnet til en menig eller omvendt. På denne måde sikres maksimal effektivitet.

Udenrigspolitik: Kontakt til Alkain er oprettet. Som symbolsk gave fra deres side, har grotten modtaget en tilsyneladende gammel slave ved navn Tume. Tume er uden betydning for grotten, men af politiske og diplomatiske årsager kommer han til at blive.

Alkain har stillet et krav: engang hvert kvarter skal en slave ofres til Asmodeus. Når Ravenstone er blevet erobret, og kloakken er åben, skal halvdelen af befolkningen ofres til Asmodeus og kravet om ofringer vil blive ophævet. Grundet store militære interesser i Alkain, vil dette krav blive indfriet fuldt ud.

For at øge organisationens viden omkring Ravenstone, er Norster Deathseaker under navnet ”Norster Lifereader” blevet sendt af sted mod Ravenstone som spion. Han vil fortsat beholde sin religiøse autoritet som ypperstepræst og bøddel i grotten. Assistenter vil dog udføre hans arbejde, når han er væk.

View
Erindringer fra en døende

”Jeg har gravet fem dage i træk nu – næsten uden pause. Jeg fornemmer nu, hvordan dem der var her før mig har haft det. Jeg er helt alene. En udsultet mand ligger få fod fra mig. Ingen kræfter til at arbejde. Ingen kræfter til at bede om nåde. Ingen kræfter til at skrige efter piskeslagene, der fortsat hagler ned over ham. Snart er det min tur, jeg kan allerede mærke, hvordan min sjæl er beskadiget. Snart er det min tur. De kommer nu. Forbandet være deres leder. Forbandet være ham og Dr Blitzmann!”

View
Erosia's brev

Jeg beklager mit fravær ved dette møde. Jeg beklager, du må nøjes med Muck og dette brev, men jeg er nødt til at være forsigtig indtil krystallen er i min besiddelse. Er du interesseret i et personligt møde, kan du finde mig i Ravenstone, men ikke længe da jeg må af sted. Finder du mig ikke der, er jeg draget videre, og vi vil aldrig mødes.

Grome ”Glass Eye” Crawn.

View
Identifikationspapirer

”Navn: Sharil Wolfswift. Udseende: brunt hår, brune øjne, højde: ca. 220 cm. Særlige kendetegn: usædvanligt kold og bleg hud. Årsag: ukendt. Beskæftigelse: minearbejder i mine to. Specialområde: at observere hvorvidt regulativerne fungerer og minearbejderne udfører deres arbejde tilfredsstillende.”

Det andet:

”Navn: Kevice Windsailor. Udseende: langt, tykt, gråt hår samlet i en hestehale, blå-grå øjne, fuldskæg der rører det øverste af maven, højde: ca. 235 cm. Særlige kendetegn: ofte grå eller sort hud. Årsag: manglende hygiejne efter tjeneste. Store ar overalt på kroppen. Årsag: ulykke med ild under tjeneste. Hård klippe-agtig hud. Årsag: ulykke med ild under tjeneste. Beskæftigelse: Smed. Specialområde: produktion af sværd og hoveder til spyd.

Det tredje:

”Navn: Marben Stonefield. Udseende: langt, pjusket sort hår, grønne øjne, fuldskæg til skulder-højde, højde: ca. 170 cm. Særlige kendetegn: manglende venstre øre. Årsag: medfødt misdannelse. Karakteristisk humpende gang. Årsag: skadet akillessene grundet overbelastning. Beskæftigelse: forsker. Specialområde: tests af nye genmanipulerende potions på slaver.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.